email bloemen Marquebreuck

om sommige onderdelen van de site te bekijken hebt u de flash player nodig. U kunt deze hier downloaden.
 
Lid van Euro Florist
Dit document is gevalideerd als CSS versie 2.1 !

Alles over groen van bij ons

Fanpage

 

 

 

eXTReMe Tracker

u bent op homepagina
geschiedenis van de winkel
Ons aanbod
onze foto's
contact pagina
     
 
  Welkom

Welkom op onze nieuwe website : www.BloemenMarquebreuck.be

Leuk dat U een bezoekje wou brengen aan onze site. Hier kan U ontdekken wat wij bij Bloemen Marquebreuck te bieden hebben. Kwaliteit en versheid zijn de peilers van onze zaak, welke we makkelijk kunnen garanderen doordat we drie maal per week een nieuwe aanvoer aan verse snijbloemen hebben. We maken steeds bloemstukjes aangepast aan de tijd en de thema’s van het jaar maar wat nog belangrijker is, we werken in functie van de wensen en het budget van onze klanten.
Bloemen passen bij iedere gelegenheid, ze zijn er om te vieren, zoals bij de geboorte, het vieren van het wonder van een nieuw leven, ze zijn er natuurlijk ook om te troosten, om ons medeleven te betuigen en mensen en hun families een hart onder de riem te steken, ze zeggen soms meer dan woorden.

  Tips

Laat mij zo vrij zijn U al enkele tips mee te geven ivm de verzorging van snijbloemen.

 
Wanneer je een ruiker cadeau krijgt of er zelf eentje koopt, snij dan altijd de stengels van de bloemen even schuin aan met een scherp mesje, dit bevordert de opname van voedsel en water. Best herhaalt U dit iedere dag en U zal zien dat Uw bloemen merkbaar langer houden.
Regelmatig het water verversen is geen slecht idee en zorg er ook voor dat de bladeren geen contact maken met het water want dan gaan deze rotten wat vieze geurtjes tot gevolg kan hebben.
Een druppeltje bleekmiddel kan zeker geen kwaad, zo blijft het water langer helder, beter nog zijn natuurlijk de zakjes met voeding speciaal samengesteld door deskundigen, deze vindt je terug in iedere bloemenzaak. Er doen namelijk veel fabeltjes de ronde zoals een beetje suiker of zelfs frisdank in het water om de bloemen langer te doen houden maar niets is minder waar, dit is al meerdere malen aangetoond en bewezen door vergelijkende tests.
Bij ons krijgt U steeds een zakje voeding gratis bij aankoop van een ruiker bloemen.

  Tweede vestiging

Voor seizoensgebonden plantjes

Onze tweede vestiging op de Edingssteenweg, waar we onze eigen bloemen en planten kweken, zal geopend zijn op seizoensgebonden periodes! Voor meer info mag U ons gerust contacteren via mail of telefoon, of langskomen in onze vestiging te Preulegem.


  Tot slot

Tot slot nog even dit,

Wenst U graag via deze site een bestelling te plaatsen stuur ons dan een mailtje en wij helpen U graag verder.


 
     
 

 

 

 

 

 

 
 
PREULEGEM 154
9400 - NINOVE
OPTIMISED FOR IE7 AND HIGHER
DESIGNED BY C U ONLINE © 2009
TEL 054 333 858
BE 0735.257.624